Marjaana Marttila-Ojala

Varhaiskasvatuksen koulutuksen suunnittelun ja toteutuksien taitaja

Marjaana Marttila-Ojala on varhaiskasvatuksen ja ammattikorkeakoulupedagogiikan asiantuntija. Koulutukseltaan hän on kasvatustieteiden maisteri ja lastentarhanopettaja. Hän toiminut useita vuosia lehtorina ammattikorkeakoulussa.

Marjaana työskentelee parhaillaan lehtorina Diakonia-ammattikorkeakoulussa. Hänellä kokemusta varhaiskasvatuksen kouluttajana II-asteella, ammattikorkeakoulussa ja yliopistossa. Hän on myös ollut tekemässä oppikirjoja sekä menetelmällistä materiaalia varhaiskasvatukseen. Marjaana taitaa myös verkkokurssien rakentamisen.

Hän on toiminut erilaisissa tehtävissä varhaiskasvatuksen arjessa ja hänellä on monipuolista kokemusta hanketoiminnasta, viimeksi Marjaana on työskennellyt Tasa-arvoinen varhaiskasvatus -hankkeessa. Marjaana on Suomen OMEP toimikunnan jäsen.

info@eduomatic.fi

LinkedIn

Ota yhteyttä

Tarjoamme koulutuksia erilaajuisina paketteina ja yhdistelminä tilaajan  tarpeiden mukaan. Asiantuntijamme ovat koonneet tilaajan työtä helpottaakseen esimerkeiksi erilaisia kuvauksia tarjoamistamme palveluista. 

Tutustu meihin