Hei Sinä kasvatus- ja opetusalan osaaja!

Oletko päätoimessa tai määräaikaisissa työsuhteissa, yrittäjyydestä kiinnostunut, mutta haluat pysyä palkkatyössä? Oletko jo tovin ajatellut, että haluaisit yrittäjämäisesti - pienesti tai suuresti - kouluttaa, konsultoida tai toteuttaa tutkimus-, selvitys- ja innovaatioprojekteja oman asiantuntijuutesi näkökulmasta? Olisiko sinulla osaamista, jota haluat jakaa muille? 

 

Mietityttääkö oman toiminimen perustaminen tai täysipäiväiseksi yrittäjäksi ryhtyminen? Oletko koskaan kuullut osuuskuntayrittäjyydestä? Yrittäjyys osuuskuntamuodossa on vaivatonta, sillä siinä saat osuuskunnan valmiiksi muodostaman tuen, laskutuksen ja kirjanpidon ilman, että joudut luopumaan päätoimesta tai riskistä, että jäisit ilman ansiosidonnaista, jos määräaikainen työsuhde jää toisinaan tauolle. Voit lukea lisää osuuskuntayrittäjyyden eduista esimerkiksi tästä.

 

Me olemme harvinainen kasvatus- ja opetusalan asiantuntijaosuuskunta, jolla on käynnissä rekrykampanja. Etsimme joukkoomme lisää osaajia. Kerro meille, mitä sinä toisit joukkoomme ja mikä olisi sinun asiantuntijuutesi ydin. Me tarjoamme Sinulle iloisen tiimin, jonka kanssa voit tehdä yhdessä tai sitten toimit itsenäisesti. Tsekkaa meidän sivut, ota yhteyttä ja kiinnostutaan toisistamme! Olemme varmoja, että saamme sinut innostumaan osuuskuntayrittäjyydestä. Vakuuta sinä meidät ottamaan sinut mukaamme!

 

Käsittelemme hakemuksia noin kerran kuussa. Hakemuksesi saa olla vapaamuotoinen ja aina voit kysyä lisää.

 

Lisätietoja antaa: Maiju Kinossalo, puheenjohtaja. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä kehen tahansa meistä.

etunimi.sukunimi@eduomatic.fi

Ota yhteyttä

Tarjoamme koulutuksia erilaajuisina paketteina ja yhdistelminä tilaajan  tarpeiden mukaan. Asiantuntijamme ovat koonneet tilaajan työtä helpottaakseen esimerkeiksi erilaisia kuvauksia tarjoamistamme palveluista. 

Tutustu meihin