Hanna Hjelt

Tutkii, arvioi ja konsultoi varhaiskasvatuksen pedagogiikan ja johtamisen tiimoilta

Hanna Hjelt on varhaiskasvatuksen asiantuntija. Hannan osaamisalueitaan ovat uudistuva varhaiskasvatustyö ja sen johtaminen, opetussuunnitelmatyö, varhaiskasvatuksen pedagoginen suunnittelu ja kehittäminen, lasten osallisuuden toteutuminen ja Montessori-kasvatuksen toteuttaminen ja soveltaminen.

Hanna työskentelee parhaillaan yliopisto-opettajana ja väitöskirjatutkijana Tampereen yliopistossa. Hän tekee varhaiskasvatuksen työkulttuuria koskevaa tutkimusta, jonka teemoja ovat työntekijöiden toimijuus, naistyö ja varhaiskasvatuksen johtajuus. Hän on toiminut myös monissa erilaisissa varhaiskasvatuksen tehtävissä ja omaa monipuolista kokemusta lastentarhaopettajan ja varhaiskasvatuksen johtamisen tehtävistä, kehittämishankkeista ja vahaiskasvatuksen henkilöstön kouluttamisesta. Hanna on toiminut yhteistyössä mm. Opetus- ja Kulttuuriministeriön, Kansallisen koulutuksen arviointi- keskuksen (Karvi) sekä Oppimis- ja ohjauskeskus Valterin kanssa.

hanna.hjelt@eduomatic.fi

Ota yhteyttä

Tarjoamme koulutuksia erilaajuisina paketteina ja yhdistelminä tilaajan tarpeiden mukaan. Asiantuntijamme ovat koonneet tilaajan työtä helpottaakseen esimerkeiksi erilaisia kuvauksia tarjoamistamme palveluista. 

Tutustu meihin