Reija Ahola

Tutkii varhaiskasvatuksen johtajuutta, pitovoimaa ja käytäntöjä yhteiskunnallisten muutosten kontekstissa.

KM, väitöskirjatutkija Reija Ahola toimii tällä hetkellä apurahatutkijana Helsingin yliopistossa. Hänen väitöstutkimuksensa kohdistuu kestävän hyvinvoinnin johtamiseen, varhaiskasvatusalan pitovoimaan sekä alueellisen segregaatiokehityksen ehkäisemiseen varhaiskasvatuksen kontekstissa.

Reijalla on kertynyt työhistoriaa varhaiskasvatuksen parissa varhaiskasvatuksen opettajana, varajohtajana ja päiväkodin johtajana. Reija on toiminut myös opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamassa Osaava varhaiskasvatus - tutkimushankkeessa projektisuunnittelijan ja tutkijan tehtävissä sekä kouluttanut varhaiskasvatuksen ammattilaisia muun muassa opettajan pedagogisesta roolista ja oppimisympäristöistä. Tällä hetkellä Reija opettaa tulevia varhaiskasvatuksen opettajia Helsingin yliopistossa tutkimustyönsä ohella.

reija.ahola@helsinki.fi

Ota yhteyttä

Tarjoamme koulutuksia erilaajuisina paketteina ja yhdistelminä tilaajan tarpeiden mukaan. Asiantuntijamme ovat koonneet tilaajan työtä helpottaakseen esimerkeiksi erilaisia kuvauksia tarjoamistamme palveluista. 

Tutustu meihin