Sanna Ulmanen

Oppimisen ilon ja innostuksen puolesta puhuja!

Sanna Ulmanen on kouluun kiinnittymisen, opiskeluhyvinvoinnin ja oppimisen kehittymiseen liittyvien kysymysten asiantuntija. Hänen tavoitteenaan on kehittää koulua, jossa jokaisella oppilaalla on mahdollisuus oppia ja iloita. Sannaa kiinnostaa erityisesti koulun sosiaalinen ympäristö oppilaan opiskeluhyvinvoinnin ja oppimisen mahdollistajana. Sanna on etsinyt tutkimuksissaan vastauksia muun muassa siihen, miten oppilaan koulukokemus rakentuu opettajien ja oppilaiden välisissä suhteissa sekä oppilaiden keskinäisissä suhteissa.

 

Sanna pyrkii työssään edistämään käytännön ja tutkimuksen välistä vuoropuhelua koulutuksen kentällä. Hänellä on monipuolisesti kokemusta koulutukseen ja tutkimukseen liittyvistä tehtävistä. Hän on työskennellyt opettajana perusopetuksessa, toisella asteella ja yliopistossa. Hän on kouluttanut opettajaksi opiskelevia, pitänyt asiantuntijapuheenvuoroja kouluilla, aluehallintoviraston koulutustapahtumissa ja kasvatusalan järjestöjen tapahtumissa. Tällä hetkellä Sanna työskentelee tutkijatohtorina Tampereen yliopistossa Kasvatustieteellisessä tiedekunnassa.

sanna.ulmanen@tuni.fi
+358 50 340 6373

Ota yhteyttä

Tarjoamme koulutuksia erilaajuisina paketteina ja yhdistelminä tilaajan tarpeiden mukaan. Asiantuntijamme ovat koonneet tilaajan työtä helpottaakseen esimerkeiksi erilaisia kuvauksia tarjoamistamme palveluista. 

Tutustu meihin